Kim Smit

“Kids, Bubbels, fun, en feest”

Juf Kim verzorgt jou babyshower, kinderfeest of gewoon een gezellig vrijgezellenfeest

Het verhaal achter Bubbles & Beads…..

Van jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest. Dit begon toen ik de oude kralendoos van mijn moeder in mijn handen kreeg. Samen met mijn vriendinnen ontwierp ik aan de grote eettafel de leukste sieraden. Toen ik wat ouder werd kreeg ik een bijbaantje in een kralenwinkel. Hier heb ik mijn creativiteit goed laten gelden en heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Daarnaast besloot ik voor mijzelf om kinderfeestjes aan huis te geven. Hierbij begeleid ik kinderen om met plezier leuke sieraden te maken. Superleuk allemaal!

“Kun jij mijn kinderfeestje verzorgen?”

Al gauw merkte ik dat er veel vraag naar was. In het begin kreeg ik vooral verzoeken via familie, maar via mond op mond reclame werd ik steeds vaker door ouders gebeld. Daar ging ik dan met mijn XXL-trolly door heel Noord-Holland.

Van kinderfeestjes tot vrijgezellenfeesten

Toen ik 4 jaar geleden de mogelijkheid kreeg om in het bedrijf van mijn vader een ruimte te gebruiken, was de keuze snel gemaakt. Het scheelt enorm veel gesjouw en ik besloot het concept uit te breiden. Naast de feestjes geef ik nu ook workshops voor volwassenen en eens per maand een verkoopavond van mijn zelf ontworpen sieraden. Een enorm succes! Ook kwamen later de vrijgezellenfeestjes erbij. Super gezellig met prosecco, high-tea en lekkere hapjes!

Bubbles & Beads

Om al deze leuke concepten onder één naam te brengen, besloot ik om het iets groter aan te pakken. Ik wilde iets nieuws, iets verfrissends en dat is waar ik nu voor sta: Bubbles & Beads.
Een nieuwe bedrijfsnaam voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en verkoopavonden.
Met een nieuwe naam, logo en een prachtige website ben ik van start gegaan. En dit is allemaal tot stand gekomen dankzij heel veel lieve mensen om mij heen die mij ontzettend hebben geholpen om mijn droom waar te maken. Dank jullie wel!!

Zin in een Bubbles & Beads feestje?

Heb je na het lezen van dit verhaal al zin in een feestje? Dan kun je heel makkelijk contact met mij opnemen. Je kunt mij bellen op 06-23626104 of een e-mail sturen naar k.smit@innoord.nl.

Vermeld in de e-mail altijd of het om een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of verkoopavond gaat, en met hoeveel mensen je wenst te komen. Dan reageer ik binnen 24 uur op je verzoek.
Veel plezier met het bekijken van mijn website en tot snel!

Groetjes,
Kim Smit

Bubbles & Beads

instagram: bubblesandbeads en mlbling_